Keittiöasennukset laadukkaasti monipuolisella ja vankalla ammattitaidolla

PK-seutu, Uusimaa ja Kymenlaakso

Ammattitaidolla, huolella ja ajallaan!

Ohessa joitain esimerkkejä vuosien varrella tekemistämme töistä.

Laadunvarmistuksemme alkaa työn aloituksesta lähtien kuvaamalla eri työvaiheita  tarkasti. Kuva, ym materiaali talletetaan ja on tarvittaessa asiakkaan käytettävissä.

Mistä tunnistaa hyvän keittiöasentajan?

Hyvä keittiöasentaja tunnistetaan useista eri tekijöistä, kuten ammattitaidosta, luotettavuudesta ja asiakaspalvelutaidoista. Tässä on muutama asia, joihin kannattaa kiinnittää huomiota keittiöasentajaa valitessa:

  • Kokemus: Hyvällä keittiöasentajalla on usein vuosien kokemus alalta. He pystyvät suoriutumaan monenlaisista asennustöistä tehokkaasti ja ammattitaitoisesti.
  • Tarkkuus ja huolellisuus: Hyvä keittiöasentaja on tarkka ja huolellinen työssään. He tietävät, että pienet yksityiskohdat vaikuttavat lopputulokseen merkittävästi.
  • Asiakaspalvelutaidot: Hyvä keittiöasentaja on ystävällinen ja ammattimainen asiakkaitaan kohtaan. He pyrkivät tekemään yhteistyötä asiakkaan kanssa ja kuuntelemaan heidän tarpeitaan.
  • Laadukkaat työkalut ja materiaalit: Hyvä keittiöasentaja käyttää laadukkaita työkaluja ja materiaaleja, jotta työn jälki on kestävää ja laadukasta.
  • Aikataulujen noudattaminen: Hyvä keittiöasentaja pyrkii noudattamaan sovittuja aikatauluja ja pitämään asiakkaan ajan tasalla työn edistymisestä.
  • Asiakastyytyväisyys: Hyvä keittiöasentaja pyrkii aina tyydyttämään asiakkaiden tarpeet ja toiveet. He ovat ylpeitä työstään ja haluavat varmistaa, että asiakas on tyytyväinen lopputulokseen.

* Muista myös tarkistaa, että keittiöasentajalla on asianmukaiset vakuutukset ja verot maksettu.

Hemistyle Oy
Artturi Kannistontie 8 C 36
00320 Helsinki

puhelin 050 5165 630
email myynti@kalustehaaga.fi