Laattasaumojen uusinta kodin tiloissa

PK-seutu ja Uusimaa

Ammattitaidolla, huolella ja ajallaan!

Palvelumme

Laattasaumat yleistä

Laattasaumojen uusinta tarkoittaa vanhojen laattojen välissä olevien saumojen korvaamista uusilla. Tämä työ voidaan suorittaa esimerkiksi kylpyhuoneessa, jossa kosteus ja käyttö voivat kuluttaa laattasaumojen tiivistyksiä ajan myötä. Saumojen uusiminen on tärkeää, sillä vaurioituneet saumat voivat johtaa kosteusvaurioihin ja lopulta laattojen irtoamiseen. Uudet saumat myös parantavat huoneen ulkonäköä ja toimivat tiiviimpänä esteenä kosteudelle. Laattasaumojen uusinta on tarkka ja huolellinen työ, joka vaatii ammattitaitoa ja sopivia työvälineitä.

Palvelumme

Uudelleen saumauksen voi tehdä itsekin, mutta kauttamme työ tulee hoidetuksi asianmukaisesti vesieristeitä tai lämmityskaapeleita rikkomatta oikeilla välineillä ja tuotteilla. Saumauksen voi uusia myös vain halutulta osalta, jos oikea sävy on löydettävissä. Hinnoittelumme on selkeä tilan neliöihin perustuva, joka sisältää työn, tarvikkeet sekä arvonlisäveron.

Hinnoittelu

Perushinta sisältää lattian- ja seinien saumaukset. Laattakoko oltava 10*10 tai suurempi. Hintaan ei sisälly tavaroiden, kalusteiden, ym irroittaminen tai siirtely saumauksen tieltä. Lisäksi veloitamme mahdolliset pysäköintikulut sekä lähtöpaikastamme (Helsingin Haaga) yli 30km ylittävältä osalta kilometrikulut. (Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%)

500,00

700,00

1000,00

1400,00

2000,00

2600,00

Takuu

1 vuosi asennuksesta

Hemistyle Oy
Artturi Kannistontie 8 C 36
00320 Helsinki

puhelin 050 5165 630
email myynti@kalustehaaga.fi