Silikonisaumojen uusimiset keittiöissä, kylpyhuoneissa ja wc:ssä

PK-seutu ja Uusimaa

Ammattitaidolla, huolella ja ajallaan!

Palvelumme

Silikonisaumat yleistä

Silikonisaumojen uusinta tarkoittaa vanhojen silikonisaumojen poistamista ja uusien saumojen asentamista. Silikonisaumat ovat tärkeitä esimerkiksi kosteiden tilojen, kuten kylpyhuoneiden, saunan ja keittiön välissä, koska ne estävät kosteuden pääsyn seinärakenteisiin. Vanhojen saumojen uusiminen on tarpeen, kun ne alkavat hapertua, repeillä tai likaantua. Uusien saumojen asentaminen vaatii huolellisuutta ja tarkkuutta, jotta saumat ovat tiiviit ja kestävät pitkään. Saumausaineen valinta on tärkeää, sillä se vaikuttaa sauman kestävyyteen ja ulkonäköön. Silikonisaumojen uusiminen on tärkeä osa kodin ylläpitoa ja kosteuden hallintaa. Silikonisaumojen uusinta on huoneiston omistajan vastuulla ja suositeltu vaihtoväli on n. 3-5 vuotta

Palvelumme

Uudelleen saumauksen voi tehdä itsekin, mutta kauttamme työ tulee hoidetuksi asianmukaisesti vesieristeitä rikkomatta oikeilla välineillä ja tuotteilla. Hinnoittelumme on selkeä tilan neliöihin perustuva, joka sisältää työn, tarvikkeet sekä arvonlisäveron. Saumauksen tulee antaa kuivua vähintään 12h asennuksesta.

Hinnoittelu

Perushinta sisältää lattian- ja seinien saumaukset. Hintaan ei sisälly tavaroiden, kalusteiden, ym irroittaminen tai siirtely saumauksen tieltä. Lisäksi veloitamme mahdolliset pysäköintikulut sekä lähtöpaikastamme (Helsingin Haaga) yli 30km ylittävältä osalta kilometrikulut. (Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%)

354,00

413,00

472,00

65 snt / km

59,00 € / h minimiveloitus 1h

Perushinta sisältää saumaksen lattia- ja seinäpintoihin. Lisähinnasta saumaamme myös mm altaan, wc-istuimen jalan sekä keittiön tason saumat.

  • allas 20,00
  • wc-istuin 20,00
  • keittiön taso 15,00 / m

Takuu

1 vuosi asennuksesta

Hemistyle Oy
Artturi Kannistontie 8 C 36
00320 Helsinki

puhelin 050 5165 630
email myynti@kalustehaaga.fi